Le të bisedojmë?

Jemi këtu që t’ju ndihmojmë!

Na kontaktoni për shërbime që mund te keni nevojë

Telefono Tani

Kontakto Tani!

Ne vazhimisht jemi në kërkim të puntorve të cilët janë kreativ dhe kanë pasion për të punuar në marketing,dizajn,programim.. Nëse jeni i interesuar mund të dërgoni një CV në email zyrtar – [email protected]

Prishtinë

Dervish Hima,Kalabri
[email protected]

Lipjan

Isa Olluri,14000
[email protected]