XD SERVICES TECHNOLOGY

Partneri juaj për Biznes

Agjencion i Marketingut Dixhital - Prishtinë,Kosovë

XD MARKETING

Shërbime Marketingu

XD RETOUCH

Shërbime të dizajnit dhe editime

XD SHOP

Shop online sipas porosisë

XD MEDIA

Inxhizime të muzikës dhe publikime

Ne promovojmë imazhin tuaj

Marrëdhënie me Publikun & Brandim

Ofrojmë konsulencë në Marketing dhe Komunikim. Ekipi ynë i talentuar në marketing online dhe offline, marrëdhënie me publikun, gazetari, brandim dhe web dizajn, analizon dhe mundëson në detaje që historia juaj të tregohet, ashtu siç duhet.

Reklama & Marketing

Ne përdorim gjithë kanalet e marketingut për ta diferencuar biznesin tuaj nga të tjerët! Marketingu Dixhital synon marketingun e targetuar, të matshëm dhe interaktiv të produkteve apo shërbimeve, duke përdorur teknologjinë dixhitale, për t'i shndërruar vizitorët në konsumatorë.

Faqe interneti & media sociale

Nëse ju duhet një faqe e re interneti ose një përmirësim i faqes, ne kemi gjithë aftësitë për të dizajnuar dhe ndërtuar një faqe që i përshtatet nevojave tuaja të biznesit. Media sociale kompleton prezencën tuaj online dhe është mënyra e mirë për tërhequr vizitorë.

Support

Ju garantojmë qasje për besueshmëri dhe korrektësi.Do të jeni në kontakt me ne nga fillimi deri në fund te shërbimit që do të përfundohet nga ne.